"Почав говорити": Гордон розповів про стан Кравчука (Відео)

Український журналіст Дмитро Гордон розповів про стан першого президента Кравчука

Український журналіст Дмитро Гордон розповів про стан здоров'я першого Президента України Леоніда Кравчука, який улітку переніс операцію на серці та проходить реабілітацію у Німеччині. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами Гордона, Кравчук проходить реабілітацію після складної операції в Німеччині і вже йде на виправлення. Він зазначив, що Леонід Макарович уже почав говорити та цікавитися подіями в Україні. Журналіст сказав, що є надія, що через 2-3 місяці перший президент повністю видужає.

Нагадаємо, що про операцію Кравчука стало відомо наприкінці липня, коли його не було на засіданні Верховної Ради на честь Дня Конституції України за станом здоров'я. Речник української делегації в ТКГ Олексій Арештован підтвердив інформацію про стан здоров'я першого президента, проте утримався від подальших коментарів.

Перший президент уже майже два місяці лежить у реанімації після операції, а стан його здоров'я після проведення операції не покращав. Динаміка покращення стану Кравчука дуже повільна.

Довідка: Леонід Кравчук очолив українську делегацію у Мінській ТКГ у липні 2020 року, замінивши на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму, який двічі був головою делегації з 2015 до 2018 та з 2019 по 2020 рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися