У столичному ТЦ відкривають пункт вакцинації: які вакцини є в наявності

Центр працюватиме з 13:00 до 19:00

У зв'язку із запровадженням локдауну та нових обмежень у Києві, щодня велика кількість городян проходить вакцинацію. Щоб уникнути великих черг, у столиці продовжують відкривати нові пункти вакцинації.

Так, новий центр відкриють завтра, 4 листопада, у торговому центрі "Аркадія", розташованому за адресою Дніпровська набережна, 33. Про це повідомляється на сторінці "Дарниця Live" у Facebook.

Вакцинація буде проводитися за попереднім електронним записом через електронну систему Helsi.me. Також варто зазначити, що в цьому пункті вакцинуватимуть лише осіб віком від 18 років.

Графік роботи

Пункт вакцинації працюватиме щодня з 13:00 до 19:00.

Вибір вакцини

У новому пункті будуть доступні три вакцини: AstraZeneca, Pfizer та CoronaVac.

Що потрібно для вакцинації

При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Подільському районі столиці відкрили ще один пункт, де городяни матимуть змогу зробити вакцинацію. Центр працюватиме три дні на тиждень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у громадському транспорті Києва пасажири перевіряють COVID-сертифікати. У соціальній мережі з'явилося відео зроблене в одному з міських автобусів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися