Варто чекати заторів: у центрі Києва перекриють рух через Зеленського

У центральній частині столиці 4 листопада можливі пробки через візит президента Зеленського до Ради

У центральній частині української столиці сьогодні можливі пробки через візит Президента України Володимира Зеленського до Верховної Ради, де розглядатиметься низка питань. Про візит гаранта до парламенту повідомив нардеп від "Слуги народу" Данило Гетьманцев на своєму Telegram-каналі.

За його словами, парламентарі очікують на приїзд Зеленського о 10 ранку, 4 листопада. Рада, зокрема, може розглядати призначення на посаду міністра оборони Олексія Резнікова. У центральній частині столиці можливі пробки через обмеження руху для проїзду кортежу президента.

Нагадаємо, що у столиці з 1 листопада запроваджується правило єдиного швидкісного режиму на дорогах для всіх водіїв. Центр організації дорожнього руху вже демонтував знаки щодо обмеження максимальної швидкості до 80 кілометрів на годину.

Зміни торкнулися Набережного шосе, Наддніпрянського шосе, Московського шосе, проспекту Бажана, вулиці Саперно-Слобідська, вулиці Набережно-Рибальської від Гаванського мосту до вулиці Електриків, а також проспекту Шухевича від Північного мосту до вулиці Бальзака.

З 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість на цих ділянках руху становить 50 кілометрів на годину, крім ділянок, де максимальна швидкість нижча.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

4 листопада 2021, 18:56

Клоун долбаный

???

4 листопада 2021, 17:39

Ну и что, перекрыли весь центр?:) что за идиотская статья ? ниочем з.ы. отдельные комментаторы доставляют даже больше чем эта дурацкая статья

Артем

4 листопада 2021, 16:04

Не знаю как там зеля, но из за муд*ов выезжающих на заблокированный перекресток - пробки будут вечно, и точно в этом виноват не Зеленский )

Виталий

4 листопада 2021, 13:58

А обещал прекратить все эти перекрывания дорог... Помните? Все эти подонки, попадая во власть, меняются до неузнаваемости!!!

Коля

4 листопада 2021, 12:34

Путлер пёрднул, виноват в этом Зеленский. Ну это если верить этой статье порохоботной.

Коля

4 листопада 2021, 12:33

Вспомните, когда картеж свиньи кремлёвской по имени поРАШЕНко проезжал, то дорогу перекрывали за 2 часа. Тот кто за поРАШЕНку, тот агент кремля. Кстати, это слова самого поРАШЕНки.

Коля

4 листопада 2021, 12:31

Павел, ты вспомни своего барыгу Петю. Если он ехал, то перекрывали за 2 часа до его проезда. Больной ты и злой ж#полиз свинорыла пети.

Отто

4 листопада 2021, 10:47

Какой кортеж????.... сел на велосипед и поехал

Павел

4 листопада 2021, 10:24

Как уже задолбал этот злой клоун.

макар

4 листопада 2021, 10:05

Аяк "воно" обіцяло, що цього не буде як при попередній владі, а кортежі збільшились !!, і на 2 термін вже хочеться ( в тюрму - будь ласка ), Ви хоч цей термін добудьте без майдану

мурка

4 листопада 2021, 09:23

он кроме проблем ничего не создает

прохожий

4 листопада 2021, 09:19

И тут Зеленский виноват. Как же вы достали уже журналистишки дешевые.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися