У Києві на мітингу антивакцинатори порівняли себе із жертвами Голокосту (Фото)

На мітингу антивакцинаторів 3 листопада його учасники порівняли себе із жертвами Голокосту

Учасники мітингу противників вакцинації від коронавірусу 3 листопада порівняли себе з жертвами Голокосту, одягнувши на себе зірки з написом "невакцинований". На це звернула увагу блогерка Тетяна Микитенко, яка опублікувала фотографії з маршу антивакцинаторів у Facebook.

Йдеться про фотографію учасниці мітингу, яка поліпила собі на груди жовту зірку з написом "не вакцинована". У такий спосіб вона порівняла себе з жертвами Голокосту. Зауважив, що желе зірки були відмітним знаком, який за наказом нацистів мали носити євреї на окупованій території. Вони служили для того, щоб вирізняти євреїв у громадських місцях. Зірки треба було носити спереду та ззаду на верхньому одязі.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки триватиме режим "червоної" зони карантинних обмежень в українській столиці, сьогодні місто вийшло на пік захворюваності на коронавірус. Про це розповів голова Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

За його словами, для стабілізації ситуації з коронавірусом у Києві необхідно як мінімум три тижні. Практика показує, що лише тритижневі заходи призводять до стабілізації. Рубан зазначив, що сьогодні Київ вийшов на пік захворюваності, проте необхідно працювати з групами ризику, вакцинувати громадян та контролювати виконання карантину.

У столиці 1 листопада зранку співробітники поліції почали перевіряти наявність сертифікатів щодо вакцинації від коронавірусу у транспорті. З восьмої ранку правоохоронці почали перевіряти наявність сертифікатів про вакцинацію, які необхідні для проїзду у громадському транспорті. У маршрутках також вивісили плакати щодо правил червоної зони карантину.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися