У Києві сотні квартир залишаться без води: список адрес

Відключення води відбудеться у п'ятницю, 5 листопада

У столиці прорвало водопровід на Великій Кільцевій дорозі. У зв'язку з цим 13 житлових масивів залишаться без води. Про це повідомляється на сайті "Київводоканалу".

Так, за інформацією джерела, завтра, 5 листопада, з 12 години дня на Великій Кільцевій дорозі робітники займатимуться ліквідацією пошкодження на водопроводі. До повного усунення несправностей тиск у зовнішніх водопровідних мережах буде знижено на наступних житлових масивах:

- Микільська Борщагівка,

- Південна Борщагівка,

- Теремки-1,

- Теремки-2,

- Феофанія,

- Голосіїв,

- Батиєва Гора,

- Залізничний масив,

- Олександрівська Слобідка,

- Солом'янка,

- Чоколівка,

- Першотравневий масив,

- Відрадний.

picture

Зазначається також, що у зв'язку з проведенням ремонтних, з 20:00 5 листопада до 13:00 6 листопада водопостачання не буде за такими адресами:

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що і відомий український синоптик Наталія Діденко дала прогноз погоди на найближчий час і розповіла, коли варто очікувати кінця дощової погоди у столиці. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що середні ремонти на дорогах столиці зроблено на 60 об'єктах. Так, було оновлено і бульвар Чоколівський (облаштовано майже 16 тисяч квадратних метрів покриття). Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися