На Київщині жінки можуть безкоштовно перевіритись на рак

Безкоштовне обстеження можна пройти до 18 листопада

У селищі міського типу Іванків, що у Вишгородському районі, у поліклінічному відділенні Іванківської центральної районної лікарні проводитимуть мамографічні обстеження. Про це повідомляє видання "Моя Київщина", посилаючись на інформацію на сторінці Іванківської ЦРЛ у Facebook.

Мамографія – найпоширеніший і найефективніший скринінговий метод обстеження молочних залоз. За словами джерела, обстеження проводитимуть на новому сучасному обладнанні.

Зазначається, що безплатно пройти обстеження зможуть жінки віком від 40 років. Для цього їм необхідно мати направлення сімейного лікаря.

Медики проводитимуть обстеження до 18 листопада, кожного вівторка та четвер. Тобто, 4, 9, 11, 16 та 18 листопада. Приймання пацієнтів відбуватиметься з 14:00.

Для того, щоб пройти мамографію, необхідний попередній запис через реєстратуру або за телефоном: 097 248 29 46.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві пройде екскурсія для людей з порушеннями слуху, в ході якої розповідь екскурсовода перекладатиметься мовою жестів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що лікар-інфекціоніст розповіла про те, як виживають інфекційні лікарні в умовах другої хвилі пандемії коронавірусу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися