Кличко розповів, чому вакцинувався від коронавірусу непублічно

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації від коронавірусу, а також пояснив, чому отримав щеплення не публічно. Про це він сказав під час сесії Київської міської ради 4 листопада.

За його словами, він не хотів робити шоу зі своєї вакцинації від інфекції. Кличко зазначив, що він просто не створював вистави з оголеними м'язами та двічі вакцинувався від коронавірусу тихо.

Нагадаємо, що Кличко заявив, що в Києві зросла кількість смертей від коронавірусу. Так, щодня помирає від вірусу від 40 до 60 осіб.  

Крім того, госпіталізують щодня понад півтисячі людей, хворих на коронавірус. Кличко зазначив, що 99% тих, хто потрапляє до лікарень, — це невакциновані громадяни. А серед померлих від коронавірусу не було жодної вакцинованої людини.


Кличко додав, що медична система у Києві перебуває на межі колапсу: у реанімації зайнято 70% ліжок.


Також було започатковано статистику, скільки людей, які померли від коронавірусної інфекції, кремували у київському крематорії з початку 2021 року. Лише за жовтень цього року крематорій кремував 627 померлих від коронавірусу.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

7 листопада 2021, 10:36

НЕ ВІРЮ !!! 100% Кличко не вколов собі "експериментальний ШМУРДЯК"!! Він занадто розумний для того, щоб вколоти собі фуфло - жижу, яка не пройшла ТРЕТЬОГО ЕТАПУ клінічних досліджень!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися