"Укрзалізниця" запустила поїзд Київ–Варшава: розклад

"Укрзалізниця" відновила рух поїзда Київ-Варшава, який не ходив півтора року

З Києва до Варшави відновили рух поїздів, які не курсували півтора року через пандемію коронавірусу. Перший склад пішов у Польщу 4 листопада. Про це повідомили на офіційному сайті "Укрзалізниці" (УЗ) та опублікували графік рух поїзда.

Відомо, що склад вирушатиме з Києва о 18:48 та прибуватиме до Варшави о 09:02. З Варшави поїзд відходитиме о 17:10 та прибуватиме до столиці України об 11:00. Зазначається, що час у квитках вказаний з урахуванням проходження митного та прикордонного контролю. Придбати квитки можна в онлайн-режимі або касах УЗ.

Нагадаємо, що у столиці України почали діяти нові правила карантинних обмежень щодо перевезень пасажирів в автомобільному, залізничному та авіаційному транспорті. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що нові правила почали діяти із 21 жовтня. Вони стосуються міжміських автобусних, залізничних та авіаперевезень пасажирів.

Тепер пересуватися транспортом між областями можна лише за наявності сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або з ПЛР-тестом, який був зроблений не більше ніж за 72 години до поїздки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://www.uz.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися