У Києві від коронавірусу помер засновник "Партії регіонів"

Юхиму Звягільському було 88 років

У Києві від ускладнень через коронавірус помер один із найвідоміших політиків із нині окупованого Донецька та один з засновників "Партії регіонів" Юхим Звягильський. Про це у Facebook повідомив екснардеп Ігор Мосійчук, передають "Коментарі".

"Декілька годин тому в інституті серця від ускладнень спричинених COVID-19 на 88 році життя помер Юхим Леонідович Звягільський — український політичний та громадський діяч, народний депутат України 1-го, 2-го, 3-го, 4-го, 5-го, 6-го, 7-го та 8-го скликань, Герой України, виконувач обов'язків прем'єр-міністра України з вересня 1993 по липень 1994 року, кандидат технічних наук, професор", — написав Мосійчук.

За його словами, він "мав честь особисто знати, близько спілкуватися та працювати" зі Звягільським.

"Потужний був дядько! Груда! Понад усе любив свій Донбас і людей, з якими там працював все своє життя… Царство Небесне!" — написав Мосійчук.

За словами адвокатки Тетяни Зелькіної, вона дізналася, що Юхим Звягільський потрапив до реанімації п’ять днів тому.

"Він був дуже сильний. П’ять днів тому, коли я дізналася, що він потрапив у реанімацію, ситуація була критична. Але він боровся. І вже здавалося, що в нього все вийде. Але ні", — написала на своїй сторінці у Facebook Зелькіна.

Юхим Звягільський — один із засновників "Партії регіонів" разом із політиками Миколою Азаровим і Володимиром Ландиком. Багато років він керував шахтою імені Засядька у Донецьку. Екснардеп помер у столичній лікарні у віці 88 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сімейна пара українських літераторів Тимур та Олена Литовченко пішли з життя практично в один день. Причиною цього стали ускладнення після коронавірусної інфекції. Вакцинуватися вони не могли, тому що обидва були людьми з інвалідністю та мали протипоказання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


егор

7 листопада 2021, 21:42

сколько людей загубил

Иван

6 листопада 2021, 18:32

Понятно, почему мы так хреново и всё хуже живём. Чуваки сидят в Зраде по 30 лет кряду!!! А их надо на 100% менять каждые 4 года, тогда будет хоть какой-то толк.

Ю. В. Тимоха

6 листопада 2021, 18:28

здохло падло, что создало ПР? ну туда ему и дорога, тварь. пусть земля будет ему бетоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися