У Києві жорстоко вбили сина радника Зеленського (Фото/Відео)

На столичних Позняках ударом ножем убили сина радника президента Зеленського

У Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. Про це повідомили у прес-службі Головного управління національної поліції у Києві.

Відомо, що вбивство було скоєно в ніч проти 6 листопада на Позняках. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джиу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

Згідно з інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, постраждалий помер на місці. Підозрюваного було затримано поліцією.

Нагадаємо, що нещодавно в столиці було затримано групу осіб, яка замішана в пограбуваннях людей із застосуванням сильнодіючих лікарських препаратів. Один із таких випадків виявився смертельним для жертви зловмисників.

Злочинці знайомилися з різними людьми, пропонували випити алкоголь, а потім підмішували невідому речовину. Постраждалі втрачали свідомість, а коли приходили до тями, їх цінних речей вже не було. Повідомляється, що один із таких випадків став для однієї із жертв зловмисників смертельним. Поліція спільно з Кордом ГУНП упіймали учасників злочинної групи. Усього було затримано п'ятьох людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

8 листопада 2021, 21:30

Непонятно зачем отец разгоняет тему про украинский язык. Решил поиметь гешефт от этого?... Даже друзья погибшего уже говорят, что он не разговаривал на украинском. И адвокат убийцы говорит, что украинский не при чём. И чемпионом он не был. Так, на местном уровне занял третье место. Это вообще ни о чём.

Василий

8 листопада 2021, 12:52

хорошая новость, жалко что фейк....

Василий

8 листопада 2021, 12:52

хороший свидомит это мёртвый свидомит. Понаехоло сюда блядей, загадили город. Ехал-бы в Польшу туалеты мыть, был-бы живой...

Василий

8 листопада 2021, 12:51

это говорит о том, что свидомитам джиутжитсу не поможет. Возмездие наступит однозначно....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися