У Києві відбудеться прощання з режисером Віталієм Малаховим: місце та час

У столичному театрі на Подолі відбудеться цеєремонія прощання з режисером Віталієм Малаховим

У столиці 8 листопада відбудеться церемонія прощання з відомим режисером Віталієм Малаховим, який заснував театр на Подолі та помер 4 листопада. Про це повідомила донька режисера Даша Малахова на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, церемонія прощання з народним артистом відбудеться у Театрі на Подолі 8 листопада і триватиме з 12:00 до 15:00. Театр розташований за адресою — Андріївський узвіз, 20. Віталій Малахов госпіталізував до лікарні 26 жовтня, у нього почався сепсис, йому мали імплантувати штучну нирку, проте 4 листопада режисер помер.

Нагадаємо, що раніше у Києві помер український режисер та народний артист України Дмитро Мухарський, який є батьком відомого співака, актора, письменника та телеведучого Антона Мухарського. Про це сам артист повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у його батька трапився інсульт, який спричинив смерть. Прощання з відомим режисером відбудеться у п'ятницю, 5 листопада. Дмитро Мухарський є лауреатом та переможцем міжнародних кінофестивалів. Він є автором численних свят та концертів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися