У Києві у роботі громадського транспорту відбулися зміни

Тимчасово було змінено рух деяких автобусів

У столиці на якийсь час змінили рух автобусів №87 та №108. Про це попереджають у Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Так, сьогодні, 8 листопада, рух автобусів №87 (вул. Митрополита Андрія Шептицького – ст. м. Осокорки) організовано на вул. Тичини, а рух автобусів №108 (вул. Митрополита Андрія Шептицького — ст. м. Харківська) організовано Дніпровською Набережною.

У "Київпастрансі" зазначають, що тимчасові зміни пов'язані із проведенням ремонтних робіт.

Також повідомляється, що 8 листопада буде змінено рух автобусів №11д ст. м. Лісова — Дачне містечко "Сосновий бір"). Рух автобусів організований у Кадіївський провулок.

Причиною цього стало проведення дорожніх робіт. На місце направлено відповідальну службу міста.

Крім того, у пресслужбі попередили, що рух автобусів №21,73,101,114 і тролейбусів №29,30,31,47,50,50к затримується через скупчення автотранспорту. На місце викликано поліцію.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Великій Кільцевій завершили ремонтні роботи після пошкодження водопроводу. З 04.45 тиск у мережі на житлових масивах Микільська Борщагівка та Південна Борщагівка в нормі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві на зупинках транспорту з'явилися туалети. Сині кабінки на Дарницькій площі встановили на тротуарах та біля зупинок. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися