У Києві приберуть з вулиць десятки маршруток: подробиці

На яких напрямках зникнуть маршрутні автобуси

Столична влада розірве договори ще з чотирьома перевізниками та прибере з вулиць Києва 76 маршруток. Про це розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

За його словами, такі санкції стосуються ти перевізників, які отримали дозволи на перевезення пасажирів у Києві внаслідок фальсифікації документів під час конкурсу. Порушення виявили під час аудиторської перевірки, зазначив заступник мера Києва Костянтин Усов.

Договори на права перевезення в односторонньому порядку розірвуть з підприємствами "Союз-Авто" на маршрутах № 224, №234, №539 та №559; "Базальт" — маршрут № 231; " Кийтранс-2005" — маршрути № 155, №421, №516 та №581, а також з " Універсал-Транс" — маршрути № 402 та №517.

"Місто не укладатиме нових договорів по цих маршрутах –ні з комунальним, ні з приватними перевізниками. Усі ці маршрути дублювали існуючі комунальні маршрути і крали пасажиропотік у "Київпастрансу", — заявив Усов.

Заступник голови КМДА додав, що пропорційно столична влада збільшить на одинадцяти маршрутах кількість комунального транспорту "Київпастрансу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області до кінця року планують охопити до 700 напрямків пасажирських перевезень. Зараз у Київській облдержадміністрації опрацьовують пропозиції та зауваження від громади щодо оновлення реєстру пасажирських перевезень. Один з нових автобусних маршрутів має з’єднати Бровари з Борисполем прямим рейсом. Ще два напрямки планують відкрити з Обухова до Києва та до Василькова. Рейси зі столиці до Обухова відправлятимуться з Південної автостанції.

Нагадаємо, у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.

Джерело: https://t.me/usov_ua/208


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Амогус

9 листопада 2021, 07:37

Аноним, дублировали 27тр 1/3 трамвай. Только вот господа забыли совсем, что на индустриальном станция трамвая все ещё не открыта а на конечной 3го ( бывшей конечной ) из трамвая тоже не выйти. Все для людей :)

Іван

8 листопада 2021, 23:04

539 на Ракетну нічого не їздить більше.

Аноним

8 листопада 2021, 21:01

421 и 155 что дублировали?!

Дмитрий

8 листопада 2021, 15:16

Что дублировали 421?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися