Не вакциновані: на Київщині від роботи відсторонили 35 осіб

Усі 35 осіб є педагогами

У Броварській громаді від роботи усунули 35 освітян за відсутність щеплення від коронавірусу або довідки, що свідчить про протипоказання до вакцинації. Про це повідомляє видання "Трибуна-Бровари", посилаючись на слова начальника управління освіти та науки Оксани Мельник.

З 30 жовтня Київська область знаходиться у "червоній" зоні. Згідно з новими правилами, навчальні заклади можуть працювати лише за умови, що 100% персоналу буде вакциновано.

Відсьогодні почали усувати від роботи співробітників без збереження заробітної плати, які не мають жодного щеплення.

Як повідомила Оксана Мельник, з керівниками навчальних закладів було проведено онлайн-наради на тему необхідності усунути від роботи невакцинованих співробітників, крім тих, які мають довідку про протипоказання.

Так, від роботи усунуто педагогів наступних навчальних закладів: ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №5, ЗОШ №6, ЗОШ №7, НВК, ЗОШ №9, ЗОШ №10. Також трьох співробітників гімназій відсторонено від роботи.

Щоб повернутися до роботи, педагогам необхідно або надати негативний ПЛР-тест, або вакцинуватися. Нагадаємо, що ПЛР-тест дійсний 72 години, тобто 3 дні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у соборі УГКЦ у Києві відкрили центр вакцинації. Вакцинуватися можна щодня з 10:00 до 17:00. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві кожен десятий COVID-сертифікат підроблений. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися