У Києві проведуть прощання з Юхимом Звягільським: час та місце

У столиці 9 листопада проведуть церемонію прощання з екс-нардепом Юхимом Звягільським

У центрі столиці проведуть прощання з колишнім народним депутатом багатьох скликанням та екс-прем'єр-міністром України Юхимом Звягільським, який помер від коронавірусу у віці 87 років 6 листопада. Про це повідомляє видання "Уніан".

Відомо, що церемонія прощання із політиком відбудеться на вулиці Інститутській, 7, 9 листопада, у клубі Кабінету Міністрів України. Попрощатися можна буде з 10.00 до 12.00. Юхим Звягільський був Героєм України, народним депутатом з першого по восьме скликання парламенту, виконував обов'язки прем'єра з 1993 по 1994 роки. Він помер 6 листопада в інституті серця від ускладнень, спричинених коронавірусом.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві пішов із життя перший директор Чорнобильської атомної електростанції Віктор Брюханов, який очолював ЧАЕС під час катастрофи 26 квітня 1986 року. Про це повідомили на офіційній сторінці підприємства у Facebook.

Відомо, що Брюханов помер 13 жовтня у віці 85 років. Останнім часом він проживав у Києві, колектив Чорнобильської АЕС висловив щирі співчуття рідним та близьким відомого атомника. Віктора Брюханова було засуджено після аварії на ЧАЕС разом з головним інженером Миколою Фоміним та заступником головного інженера Анатолієм Дятловим.

Офіційна версія СРСР, що Дятлов, Брюханов та Фомін є головними винуватцями та відповідальними за аварію на ЧАЕС неодноразово піддавалася критиці та сумнівам з боку вчених.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися