"Італія – не чужа країна": Кличко прокоментував призначення Шевченка у "Дженоа"

Мер Києва Віталій Кличко прокоментував призначення Андрія Шевченка головним тренером Дженоа

Міський голова української столиці Віталій Кличко прокоментував призначення колишнього головного тренера збірної України з футболу Андрія Шевченка головою італійського клубу "Дженоа", який виступає у Серії А. Про це Кличко написав на своєму Telegram-каналі.

Кличко привітав Андрія Шевченка з новим етапом у тренерській футбольній кар'єрі. Він зазначив, що Андрій Миколайович уже примули на базу італійської команди. Мер Києва нагадав, що Італія не є чужою країною для Шевченка, а тому висловив упевненість, що в нього все вийде.

Також Кличко сказав, що трохи сумно через те, що Шевченко сьогодні не в українському футболі, а також зазначив, що вірить, що в майбутньому він повернеться до України.

Андрій Шевченко в Італії виступав за футбольний клуб "Мілан", з яким досяг найвищих успіхів у своїй кар'єрі - виграв Лігу Чемпіонів у 2003 році та отримав "Золотий м'яч" у 2004 році.

Нагадаємо, що раніше Кличко розповів про свою позицію щодо вакцинації від коронавірусу, а також пояснив, чому отримав щеплення не публічно. Про це він сказав під час сесії Київської міської ради 4 листопада.

За його словами, він не хотів робити шоу зі своєї вакцинації від інфекції. Кличко зазначив, що він просто не створював уявлення з оголеними м'язами та зробив дві дози вакцини від коронавірусу тихо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися