У столичному ресторані відомій телеведучій подали блюдо зі склом (ФОТО)

Неприємний "сюрприз" у вигляді шматочка скла потрапив у гарбузовий суп

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, яка неприємна ситуація трапилася з нею під час походу до одного та столичних ресторанів, пише журнал "Глянець".

Нікітюк розповіла, що замовила собі гарбузовий суп, а потім випадково знайшла у ньому шматочок скла у закладі на вулиці Златоустівській у Києві.

Фотографію з "додатковим інгредієнтом" телеведуча опублікувала в Stories і підписала "Думаєте це діамант? А нііііі. Це шматочок скла в гарбузовому супі, який я замовила в ресторанчику".

Також ведуча звернулася до власників цього закладу з проханням звернути увагу на інцидент.

"Думаю власників закладу зацікавить ця Сторіс", - написала Леся Нікітюк.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що співачка з Київської області отримала травму під час зйомок нового кліпу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що уродженка Київської області стала персонажем відомої комп'ютерної гри. Американські журналісти прозвали героїню "Леді-смерть". Персонажу змалювали з героя Радянського Союзу, а у самій грі вона постане в ролі дівчини-снайпера. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дядя Саша

10 листопада 2021, 10:55

А почему на на фото Повалий?

Георгий

10 листопада 2021, 08:49

Вот эти ваши новости собачий бред, вам надо чтобы как можно больше люди лайкали для вашей же рекламы не надо такие новости зачем вы заставляете ментальный простир украинскои людыны?

Вадим

10 листопада 2021, 07:32

Интересно,кто-то в это поверит ? Такие куры все ради внимания делают ! Вот если бы там насрано было ,я бы поверил

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися