На Київщині збудують стадіон

Об'єкт планують почати будувати наступного року

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" у селі Гатне, що у Фастівському районі Київської області, збудують стадіон для дитячо-юнацького та аматорського футболу. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Як повідомив голова КОДА Василь Володін, будівництво футбольного стадіону розпочнеться наступного року. Точних дат поки не озвучено.

"Ми отримуємо ще й додаткові можливості для проведення у галузі змагань та посилюємо таким чином наш регіональний бренд на всеукраїнському рівні", - зазначив Володін.

Наступного року до програми "Велике будівництво" у Київській області включено п'ять проєктів, до яких входять стадіони, спортмайданчики, а також футбольне поле.

До речі, у Бучі вже збудували Академію спорту, а зараз триває будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, що у Києві біля метро "Лісова" збудують величезний торгово-розважальний центр. Депутати Київської міської ради ухвалили рішення про передачу земельної ділянки на Броварському проспекті. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Київській області збудують спорткомплекс за понад 80 млн грн. Завершити роботу планують до кінця цього року. Загальна вартість проєкту – 81,6 млн гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися