На Бессарабській площі з’явилась пішохідна зона

Буде створена нова додаткова паркувальна зона на вулиці Басейній

В Києві з’явилась ще одна пішохідна зона. Так, Бессарабський проїзд відкриють для людей. Комунальники вже встановлюють тут обмежувальні стовпчики, відповідні знаки та наносять позначки. Про це повідомляє “Великий Київ”.

Наразі офіційної інформації немає, але водночас, як пише видання,  пішохідну зону створили на Бессарабському проїзді в межах впровадження комплексної схеми організації дорожнього руху на Бессарабській площі, вул. Басейній та Крутому узвозі. 

Відтепер рух автотранспорту від бул. Тараса Шевченка до вул. Басейної дозволяється лише через вул. Велику Васильківську та Павла Скоропадського.

При цьому буде створена нова додаткова паркувальна зона на вулиці Басейній від вул. Павла Скоропадського до Бессарабської площі.

Заїзд на Бессарабський проїзд з вулиці Басейної відкриватимуть у нічний час для обслуговування балансових територій працівниками комунальних підприємств. 

Як писали "Коментарі", у Києві тривають будівельні роботи Оболонського пішохідного мосту. На кадрах, зроблених нещодавно, можна побачити, як виглядає майбутній шляхопровід з висоти, де тривають ремонтні роботи та панораму Оболоні. Автор відео зазначив, що будівельники завершують монтаж останньої опори мосту на Оболонський острів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися