Кличко розповів про те, як зустрічався Путіним: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про своє ставлення до Путіна

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про своє ставлення до президента РФ Володимира Путіна, а також згадав їхню зустріч у 2008 році. Про це він повідомив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

За його словами, він зустрічався Путіним у 2008 році під час церемонії вручення спортивної нагороди "Laureus Sports Awards" у Санкт-Петербурзі, проте зустріч була дуже короткою. Він також дав оцінку діям російського президента, наголосивши, що Путін робить все, щоб розширити російську імперію, проте його інтереси суперечать інтересам України. Кличко сказав, що апелювати до моралі Путіна немає сенсу.

Нагадаємо, що раніше Кличко відверто розповів про свою нещодавню зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським та зазначив, що гарант перебільшував, коли казав, що Кличко рветься до нього до кабінету.

За його словами, прийом у президента потрібен виключно для вирішення проблем міста та країни. Кличко нагадав, що він не лише мер міста, а й голова Асоціації міст України, де є жорсткі умови та необхідність ухвалювати рішення на найвищому рівні.

Мер сказав, що Зеленський перебільшував, говорячи, що він рветься до нього на прийом, то він просто намагався записатися до нього на прийом і спробував кілька разів, проте, за словами Кличка, "якщо тобі не відчиняють дверей, я у вікно лізти не буду , Виховання не дозволяє ".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися