Кличко розповів, чи залишаться школи Києва на "дистанційці" (ВІДЕО)

Мер Києва провів терміновий брифінг та розповів, як з наступного тижня навчатимуться діти молодших класів

Ситуація з поширенням коронавірусу у столиці погіршується. Минулої доби в Києві виявили 1740 хворих (109 дітей) на COVID-19 та 73 особи померли. До хворих входять діти від 2-х місяців до 17 років. У зв'язку з цим було розглянуто питання щодо продовження дистанційного навчання. Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Сьогодні, 10 листопада, Кличко провів терміновий брифінг, у ході якого розповів про те, що на сьогодні у столичних лікарнях лежать 85 дітей з коронавірусом та з підозрою на хворобу. З них четверо перебувають у реанімації. Такої кількості дітей із коронавірусом у лікарнях не було ще жодного разу з початку пандемії.

У зв'язку із щоденним погіршенням ситуації та великою кількістю хворих дітей, було прийнято рішення, що з наступного тижня учні 1-4 класів не повернуться за шкільні парти. Навчання відбуватиметься дистанційно.

"Ми не можемо ризикувати здоров'ям дітей, їхніх сімей та близьких. Я прошу батьків, які наполягають на відкритті шкіл, відповідально і розуміємо поставитися до заходів безпеки, що вводить міська влада. Ми сьогодні на війні, де невидимий вірус стрімко поширює та вбиває все більше городян. Давайте спільним фронтом боротися з цією заразою", - зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що кияни просять дозволити проведення уроків у школах під час "червоної" зони. Автор петиції зазначає, що учні 1-4 класів мають продовжити навчання у стінах свого навчального закладу навіть за умов "червоної" зони у місті. Головною умовою для цього має стати 100% вакцинація всіх працівників школи. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляє про те, що ще одна школа у Києві перейшла на "шведський стіл" у їдальні. Тепер діти можуть самостійно обирати їжу, яка їм подобається. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися