Київ продовжують зачищати від МАФів (ФОТО)

Сьогоднішній демонтаж проводився фактично на околиці столиці

У Деснянському районі столиці представники "Київблагоустрою" продовжують займатися знесенням МАФів, які перебувають на своїх місцях незаконно. Про це на своїй сторінці повідомив депутат Київради Владислав Трубіцин.

Так, сьогодні, 10 листопада, на перетині вулиць Оноре де Бальзака та Марини Цвєтаєвої було прибрано величезний кіоск, який стіл незаконно — без дозвільних документів. За словами депутата, це була справжня крамничка, де продавали всі, як кажуть у народі, за три гривні.

picture

Трубіцин зазначив, що демонтувати цей великий кіоск виявилося не так легко, оскільки зазвичай МАФ піднімають краном і переносять його на вантажівку. Однак у цьому випадку власники магазину зробили практично капітальну будівлю.

"Довелося навіть використати спеціальні інструменти для того, щоб повністю розібрати цей величезний МАФ", - зазначив Трубіцин.

picture

Також політик наголосив, що з усіма незаконними МАФами рано чи пізно станеться те саме.

"Сьогоднішній демонтаж проводився фактично на самій околиці столиці. Але маємо запевнити таких "бізнесменів" - ми моніторимо ситуацію з незаконними МАФами, як у центрі Києва, так і на її околицях. Далі – буде", - підсумував депутат.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві знесли МАФи на ринку на Троєщині. Комунальники звільнили тротуар загальною довжиною 500 метрів та близько 100 квадратних метрів зеленої зони, яку власники кіосків незаконно заасфальтували. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Голосіївському районі столиці біля станції метрополітену "Виставковий центр" на місці нещодавно знесених кіосків висадили дерева. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися