Сотні будинків на Київщині залишаться без світла: адреси

Графік планових відключень електроенергії

У деяких районах Київської області на 11 листопада відбудеться планове вимкнення світла. Причиною тому послужать ремонтні роботи, технічне переоснащення або підключення, або відключення споживачів. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відключення електропостачання сьогодні відбудеться у наступних районах: Білоцерківський, Фастівський, Яготинський, Ірпінський, Макарівський, Бородінський, Богуславський.

Повідомляється, що у деяких будинках світло буде відключене з 6:00 до 19:00, з 8:00 до 18:00, а в деяких з 8:00 до 19:00 та з 8:00 до 17:00, з 9 :00 до 17:00 та з 9:00 до 19:00.

Список адрес, за якими сьогодні відбудеться планове відключення електроенергії:

picture


picture
picture
picture
picture
picture

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, коли у Києві випаде перший сніг. Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься максимум до 3. Після цього киянам варто чекати на снігопади. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Березняках більше ніж місяць буде перекрита одна з вулиць у зв'язку із проведенням ремонтних робіт. Новий нижній прошарок асфальтового покриття хочуть закласти до 20 грудня. На час робіт рух вулицею буде часто обмежений. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися