У Києві з’явився новий веломаршрут з Троєщини

Роботи з облаштування майже закінчені

У Києві замість МАФів на Троєщині на вулиці Бальзака з’явилася нова велодоріжка протяжністю 500 метрів. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Зазначається, що роботи з облаштування  майже закінчені. Так, завершується асфальтування, наноситься розмітка.  Частина для велосипедного транспорту, а частина для пішохідів

Також озеленювачі Деснянського району відновлюють газон майже на 100 квадратах зеленої зони, що були незаконно заасфальтовані.

Півкілометра велодоріжки є частиною магістрального міського веломаршруту Троєщина – Центр. Після повного облаштування цієї ділянки утвориться єдиний веломаршрут на 20 кілометрів, яким можна буде дістатись від вулиці Милославської до Європейської площі.

Як писали "Коментарі", на вулиці Ентузіастів у Києві відбудеться капітальний ремонт з облаштуванням велосипедної доріжки та благоустроєм прилеглої території. Асфальтобетонне покриття вулиці хочуть увідповіднити до сучасних норм, облаштувати велосипедні доріжки, провести благоустрій прилеглих територій та збільшити безпеку для пішоходів і водіїв

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

11 листопада 2021, 12:48

Слава Богу! Хоть на велике можно будет до метро доехать.

Ирина

11 листопада 2021, 12:15

500 м дорожки действительно на этапе завершения... но велодоорожка, которая ей предшествует в ужасном состоянии, разметка давно стерлась(( кроме этого, в районе улицы Данькевича она упирается в рынок и исчезает... появляется снова после рынка!! Это только у нас велосипедисты так прыгать умеют!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися