Проїзд тільки для вакцинованих: на Київщині посилюють карантин

У Київській області з 13 листопада посилюють карантинні обмеження для невакцинованих

У Київській області з 13 листопада посилюють карантинні обмеження, які стосуватимуться проїзду у громадському транспорті. Це рішення ухвалила Київська обласна державна адміністрація, передає прес-служба Київської ОДА.

Причиною посилення заходів стало різке зростання захворюваності на коронавірус і зростання смертності, відповідне рішення ухвалила обласна надзвичайна комісія. Вже з 13 листопада громадський транспорт в області розпочне працювати з посиленими карантинними обмеженнями.

В автобус, електричку чи маршрутку можна буде потрапити лише за наявності сертифіката про вакцинацію, негативним ПЛР-тестом або довідкою про те, що людина перехворіла на коронавірус.

Нагадаємо, що у столиці 1 листопада зранку співробітники поліції почали перевіряти наявність сертифікатів щодо вакцинації від коронавірусу у транспорті. Правоохоронці почали перевіряти наявність сертифікатів про вакцинацію, які необхідні для проїзду у громадському транспорті. У маршрутках також вивісили плакати щодо правил червоної зони карантину.

У разі запровадження "червоної" зони всі установи та підприємства працюватимуть виключно за наявності 100% кількості вакцинованого персоналу. Зокрема, це стосується закладів харчування, торгових центрів та непродовольчих магазинів. Кожен співробітник має бути вакцинований.

Мається на увазі вакцинація двома дозами. Після посилення карантину до рівня "червоної" зони працюватимуть виключно ті дитячі садки та інші навчальні заклади, де вакциновано весь персонал.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyivoda/1243


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

11 листопада 2021, 10:26

Жадность беда народа .

perst proroka

11 листопада 2021, 10:08

насколько нужно быть неумным, чтоб уничтожать свой народ? Ведь известно то что платят руководителям учреждений за Принуждене к вакцинации.Откуда в среде Украинцев столько неполноценных. Ведь мы Нация Умных Трудяг

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися