На трасі Київ–Чернігів повністю перекриють рух: подробиці

На трасі Київ–Чернігів тимчасово перекрили рух транспорту через будівництво мосту

На трасі державного значення М-01 сполученням Київ–Чернігів–Нові Яриловичі тимчасово перекрили рух транспортних засобів через будівництво мосту у селищі Семиполки. Про це повідомили у прес-службі державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що у рамках капітального ремонту траси Київ–Чернігів у Семиполках будують нові пішохідний міст. Будівельно-монтажні роботи стартують 11 листопада, через що лівий проїзд траси буде закрито.

Вже 12 листопада під час монтажу балок мосту заплановано повне перекриття руху транспорту на обох проїздах. Повне перекриття очікується двічі на день, 12 листопада.

Нагадаємо, що на трасі Бориспіль-Маріуполь у Кременчуці Полтавської області стартували активні роботи в акваторії Дніпра з будівництва нового мосту через річку. Про це повідомили у прес-службі державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що розпочалися активні роботи із занурення труб для лівого пілона на мосту – це є першим етапом активного будівництва. Для одного пілона необхідно встановити 40 труб.

Наступна партія вже прямує до Кременчука з Херсона, а ще одна сьогодні перебуває в акваторії Чорного моря, прямуючи з Туреччини.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михаил

13 листопада 2021, 09:00

александр, о чем вы пишите. Эту трассу лет 15 никто не ремонтировал

александр

11 листопада 2021, 10:14

сколько можно уже ремонтировать эту дорогу,уже 5 лет,позор,ничего не умеют делать,и не хотят,отдайте лучше иностранцам......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися