Кличко зробив важливе кадрове призначення у КМДА: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко зробив важливе кадрове призначення у КМДА

Міський голова української столиці Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення виконувача обов'язків директора комунального підприємства "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд міста Києва". Про це стало відомо із відповідного документа, опублікованого на сайті КМДА.

Відомо, що Кличко поклав обов'язки директора КП на Хоматову Наталію Миколаївну з 8 листопада 2021 року, допоки не буде вирішено питання про призначення нового директора підприємства. КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд міста Києва" займається всіма мостами столиці та є їх балансоутримувачем.

Нагадаємо, що нещодавно Кличко звільнив заступника голови КМДА Олександра Густельова через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Ще одне важливе питання, яке хвилює всіх киян і мене як мера. Сьогодні без попередження заїхав подивитися, що відбувається на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чую запевнення профільного заступника, що міст у Наприкінці року поїде. Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібний результат", – зазначив Кличко.

Він зазначив, що все необхідне для завершення робіт на мосту було забезпечено . Кличко також призначив найближчим часом нараду відповідальних фахівців транспортного департаменту, представників підрядника та всіх інших, хто залучений до запуску об'єкту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися