У Кличка розповіли, навіщо Бессарабку зробили пішохідною

На перекритому проїзді облаштують велодоріжку та занизять бордюр.

В середу, 9 листопада, проїзд між Бессарабським ринком та  Арена Сіті у Києві став пішохідною зоною.  У Київській міській державній адміністрації виданню "Хмарочос" поділились деталями такого рішення.

Зазначається, що на перекритому проїзді облаштують велодоріжку та занизять бордюр. До слова, комунальники вже намагалися розмістити велодоріжку на Бессарабському проїзді в жовтні, але тоді їм завадили водії, які зламали кілька огорож під час паркування.  До слова, паркування поблизу PinchukArtCentre перенесуть на вулицю Скоропадського.

Проїжджа частина Бессарабського проїзду складалась з трьох смуг, проте на двох крайніх паркувалися машиниВідтак, де-факто проїхати можна було лише одною смугою. В завантажені години пропускна спроможність дороги становила  300-400 машин на годину. Потік машин тепер розподілився: авто, які їхали на бульвар Шевченка й бульвар Лесі Українки, поїдуть на вулицю Скоропадського, де облаштують  100 паркомісць.

Як писали "Коментарі", в Києві з’явилась ще одна пішохідна зона. Так, Бессарабський проїзд відкриють для людей. Комунальники вже встановлюють тут обмежувальні стовпчики, відповідні знаки та наносять позначки.

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися