У Києві Бессарабський проїзд став пішохідною зоною (ФОТО)

Як Бессарабка виглядає без транспорту

У Києві Бессарабський проїзд став пішохідною зоною. Про це розповів колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густєлєв, передають "Коментарі".

Поблизу Бессарабського ринку з’явилася пішохідна зона в рамках впровадження комплексної схеми організації дорожнього руху, зазначив колишній заступник мера Києва Олександр Густєлєв. Від транспорту звільнили Бессарабську площу, вулицю Басейну та Крутий узвіз. Тепер рух автомобільного транспорту від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Басейної дозволяється лише через вулиці Велику Васильківську та Павла Скоропадського.

Колишній заступник голови КМДА Олександр Густєлєв додав, що на Бессарабці створили нову додаткову паркувальну зону. Вона розташована на вулиці Басейній від вулиці Павла Скоропадського до Бессарабської площі.

"Заїзд на Бессарабський проїзд з боку вулиці Басейної передбачено відкривати у нічний час для обслуговування балансових територій працівниками відповідальних комунальних підприємств. Тоді ж рекомендується проводити логістичні операції для потреб Бессарабського ринку", — написав Густєлєв на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що перекриттю Бессарабського проїзду передувала масштабна робота. На Бессарабській площі, вулиці Басейній та Крутому узвозі влаштували велосипедну інфраструктуру, впорядкували дорожній рух та паркувальні зони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко звільнив заступника голови КМДА Олександра Густєлєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Нагадаємо, у Києві розпочали добудову Дарницького мосту. Зміни, які вже видно від виконання робіт уздовж Дніпра, можна подивитись на відео з висоти пташиного польоту.

Читайте також, що відбувається на будівництві метро на Троєщину на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися