Літературний сквер: у Києві з'явилася нова зелена зона (ФОТО)

Зелену зону було створено з ініціативи членів Районної асоціації «Старшокласник»

У Святошинському районі столиці з'явилася алея із 20 дубів, яка згодом має перетворитися на літературний сквер. Про це повідомляється на сторінці Святошинської районної державної адміністрації у Facebook.

За інформацією джерела, саджанці 20 дубів прикрасили територію поряд із Центральною районною бібліотекою, що розташована на бульварі Ромена Роллана. Зелену зону було створено з ініціативи членів Районної асоціації "Старшокласник".

picture

У висадці дерев брали участь керівництво Святошинської РДА на чолі з головою Сергієм Павловським та лідери самоврядування навчальних закладів району.

У пресслужбі райдержадміністрації зазначають, що благоустрій території району та його озеленення – у пріоритеті районної влади.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві біля озера з'явиться новий парк. У парку облаштують майданчик із тренажерами, ігровий майданчик для дітей різного віку, зону тихого відпочинку, майданчик для вигулу собак, памп-трек, амфітеатр, а також багато іншого. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Кличка повідомили, що підтримують громадську ініціативу щодо створення парку "Осокорки". Йдеться про створення комфортного простору для відпочинку навколо озера Тяглі, яке поєднає активний відпочинок для всіх киян та збереження природного середовища навколо водойми. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися