У Києві сотні квартир залишаться без світла 12 листопада: список адрес

Графік планових відключень електроенергії у столиці

У деяких будинках Києва 12 листопада відбудеться планове відключення електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

За словами джерела, причиною відключення світла у сотнях столичних будинків станеться через проведення капітального ремонту та ремонтних робіт. Повідомляється, що завтра відключення світла відбудеться у будинках у Дарницькому, Дніпровському, Голосіївському, Оболонському районах, а також у приватному секторі.

Так, у столичних будинках світло буде відключено з 8:00 до 18:00, з 8:30 до 17:00, з 9:00 до 18:00, з 9:00 до 14:00, з 9:00 до 19 :00, а також з 9:00 до 14:00.

Список адрес, за якими 12 листопада відбудеться планове відключення електроенергії через проведення капремонту:

picture

Список адрес, за якими сьогодні пройде планове відключення електроенергії через проведення ремонтних робіт:

picture


picture


picture

Ознайомитись з повним списком адресою ви зможете тут.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що У Києві на деякий час буде скорочено режим роботи одразу кількох трамвайних маршрутів. Причиною цього став ремонт трамвайних колій на деяких вулицях столиці. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що синоптики озвучили прогноз погоди на майбутні вихідні та розповіли, чого варто очікувати: морозів, снігопадів, дощів чи мешканців області та столиці порадує тепла погода без опадів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися