Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Прогноз на 13 та 14 листопада

У наступні вихідні погода порадує мешканців столиці та Київської області. Синоптики обіцяють, що ці два дні будуть теплими та сонячними.

За даними Укргідрометцентру, у суботу, 13 листопада, на території Київської області очікується хмарна погода. Температура повітря вдень становитиме від 6 до 8 градусів. На ніч столик термометра покаже від 0 до 2 градусів тепла.

У Києві цей день також пройде без опадів. Температура повітря вдень становитиме від 6 до 8 та вночі до 2 градусів.

У неділю, 14 листопада, в області очікується похолодання. Максимальна температура повітря вдень очікується на 6 градусів. Вночі стовпчик термометра покаже до -1 у Баришівці, Тетереві, Фастові, Чорнобилі, Вишгороді та Борисполі. До -2 градусів удень буде у Яготині. У Білій Церкві та Миронівці вночі очікується до 2 градусів вище 0.

На мешканців Києва в неділю також очікується сонячна погода. Вдень температура повітря очікується до 6 градусів. На ніч стовпчик термометра покаже до 2 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, коли у Києві варто очікувати на перший сніг. Згідно з прогнозами, вже в січні столицю та Київську область засипле снігом. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, яка погода очікується у Києві у новорічну ніч та чи буде сніг. Синоптики наголосили, що температура повітря буде до -4 градусів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися