Більшість важких хворих на коронавірус на Київщині не були вакциновані

Щоденно у лікарні потрапляє велика кількість важких хворих

Абсолютна більшість пацієнтів з важкою формою коронавірусу у Київській області не була вакцинована. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

За його словами, щоденно у лікарні потрапляє велика кількість важких хворих. Більшість із них не робили щеплення.

"Це ще раз підтверджує той факт, що невакциновані не просто вразливіші, вони наражають своє життя на небезпеку”, – додав Володін.

Як писали "Коментарі", у Київській області з 13 листопада посилюють карантинні обмеження, які стосуватимуться проїзду у громадському транспорті. Це рішення ухвалила Київська обласна державна адміністрація, передає пресслужба Київської ОДА.

Причиною посилення заходів стало різке зростання захворюваності на коронавірус і зростання смертності, відповідне рішення ухвалила обласна надзвичайна комісія. Вже з 13 листопада громадський транспорт в області розпочне працювати з посиленими карантинними обмеженнями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

11 листопада 2021, 18:09

ЧТО ЗА БРЕД ТЫ МЛЯТЬ ПИШЕШЬ!!! Это ещё раз доказывает что вакцинация практически ничего не дает, вакцинированные болеют!!! А ГЕНОЦИД КОТОРОЕ УСТРОИЛО НАШЕ УКРАИНСКОЕ ЖИДО ФАШИСТСКОЕ ПРАВИТЕЛЬСТВО со штрафами если ты не вакцинирован говорит о том что его нужно свергнуть!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися