У Києві створюють новий барвистий мурал (ФОТО)

Роботу буде завершено вже за кілька днів

В Оболонському районі з'явиться новий яскравий артоб'єкт. Про це повідомляє голова Оболонської РДА Фесік Кирило на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Новий великий мурал, на якому зображений пелікан та папуга Ара, буде намальовано на двох стінах трансформаторної підстанції на Оболонському проспекті, 13. Створенням муралу займається Віталій Гідеван — столичний художник, який є автором безлічі малюнків, що прикрашають стіни непримітних будівель у Києві.

picture

Готову роботу, як зазначив голова Оболонської РДА, представлять городянам уже за кілька днів. На своїй сторінці у Facebook він опублікував фото процесу роботи художника над створенням муралу.

picture

За словами Кирила Фесика, крім створення нового артоб'єкта, була також і упорядкована територія навколо. Також він зазначив, що місцеві жителі неодноразово скаржилися на пункт прийому вторинної сировини, що знаходиться прямо під вікнами будинку та є місцем зустрічі для бездомних, які постійно кричать, співають пісні та б'ються. У зв'язку з цим до суду було подано заяву на розірвання договору оренди.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Дніпровському районі столиці з'явився новий барвистий мурал із зображенням собаки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що фасад будинку в житловому комплексі Лебединий наразі прикрашає величезний яскравий мурал. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися