У Києві художник створив новий мурал (ФОТО)

Автор зробив мурал на згадку про собаку

У Дніпровському районі столиці з'явився новий барвистий мурал із зображенням собаки. Про це повідомляє видання "Рубрика", посилаючись на сторінку художника-мураліста Віталія Гідевана у Facebook.

Так, новий артоб'єкт наразі прикрашає стіну будівлі на вулиці Празькій. На своїй сторінці у соціальній мережі Віталій Гідеван зазначив, що створив малюнок пам'яті для свого друга та його собаки, який прожив з ним вісім щасливих років.

picture

Художник зазначив, що його помічницею у створенні нового муралу на стіні будівлі стала художниця Олена Нойна. До речі, це вже не перша їхня спільна робота.

picture

Варто зазначити, що на рахунку митця велика кількість готових яскравих муралів на стінах столиці із зображенням тварин. Так, наприклад, до його робіт входить мурал з єнотом з балончиком фарби в лапах, що на теплопункті на Печерську (вул. Євгена Коновальця, 37).

picture

Також Гідеван є автором муралу із зображенням лебедя з квітами, виконаного на теплопункті на вулиці Євгена Коновальця, 37.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на фасаді будинку в ЖК Лебединий у столиці з'явився новий величезний мурал. За кілька місяців до цього було оголошено конкурс на найкращу ідею муралу. Головною темою стали 30-ті роковини незалежності України, а також сімейні цінності. Столичні художники відобразили у своїх малюнках усю красу та радість святкування цього дня. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

9 листопада 2021, 11:11

Красиво! Роби мурали й надалі! Успіху!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися