У Києві провели понад 5,5 тисяч перевірок дотримання карантину

Станом 12 листопада було перевірено 2703 об’єкти господарської діяльності

З початку введення  в Києві "червоної" зони, 1 листопада,  правоохоронці здійснили 5582 перевірки карантинних обмежень. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації  з посиланням на дані поліції.

Так, станом 12 листопада було перевірено 2703 об’єкти господарської діяльності та складено 59 адміністративних протоколів (ч. 1 ст. 44-3 КУпАП) про порушення.

 Також були перевірені 2879 громадських транспортних засобів: складено 50 адміністративних протоколів (ч. 1 ст. 44-3 КУпАП) щодо порушень правил карантину та винесено 2084 адміністративні постанови.

За порушення карантинних обмежень передбачений штраф для громадян – від 17 до 34 тисяч гривень,  для посадовців – від 34 до 170 тисяч.

Раніше міський голова Києва Віталій Кличко розповів, коли у місті почнуть послаблювати карантинні обмеження та назвав умову для такого розвитку подій. За його словами, ще рано говорити про послаблення карантину, оскільки динаміка захворюваності, навпаки, збільшується. Він зазначив, що наповненість ліжок у лікарнях становить 70%. Палати інтенсивної терапії заповнені майже повністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися