Для Києва розробили еко-проект «Зелене місто»: що передбачено

Проєкт був розроблений у співпраці з міжнародними компаніями WS Atkins International Ltd у партнерстві з Bilfinger Tebodin Україна

19 листопада в ZOOM буде презентований проєкт  "Зелене місто" для Києва. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.


Проєкт був розроблений у співпраці з міжнародними компаніями WS Atkins International Ltd у партнерстві з Bilfinger Tebodin Україна та командою секторальних експертів у рамках Програми Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) "Зелені міста".

Проєкт сформовано з урахуванням зауважень та рекомендацій  попередніх консультацій щодо бачення Зеленого міста – його цілей та принципів.

 

Під час заключної сесії обговорень планують отримати додаткову інформацію  щодо контексту Плану дій в цілому.

Як писали "Коментарі", державна екологічна інспекція України оприлюднила результати позапланової перевірки об’єктів "Київводоканалу" на предмет забруднення водойм. Проте у столичному підприємстві з висновками екологів не згодні.  Як повідомив голова Держекоінспекції Андрій Мальований, у зразках відібраних проб води на водовипусках столичного водоканалу виявили перевищення концентрацій забруднюючих речовин. Так, у місці скиду зворотних вод Бортницької станції аерації норма скидів завислих речовин перевищена у 1,5 рази, а нітрату іонів — у 3 рази.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися