У Києві на Гідропарку п'яний підліток виліз на дах вагона метро (Відео)

На столичній станції метро Гідропарк нетверезий підліток виліз на дах вагона метро

На лівому березі української столиці на станції метрополітену "Гідропарк" нетверезий підліток виліз на дах вагона підземки. На щастя, внаслідок НП ніхто не постраждав. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що інцидент трапився увечері, 13 листопада. На наземній станції "Гідропарк" п'яний малолітній хлопець виліз на дах вагона метро, його кинувся рятувати друг, внаслідок чого обидва спустилися на землю, не отримавши травм . На місце інциденту прибула поліція та працівники метрополітену.

Нагадаємо, що раніше у столиці правоохоронці затримали хлопця та дівчину, який курили цигарки прямо у вагоні метро та знімали це для соціальних мереж. Порушниками виявились 21-річна дівчина та 24-річний молодик.

Під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції побачили відео, на якому молодики під час поїздки у вагоні метро курять цигарки. Правоохоронці опрацювали записи з камер відеоспостереження та встановили маршрут руху ймовірних порушників правопорядку у київському метрополітені.

Після збирання інформації поліція встановила особи та місцезнаходження молодих людей. Після затримання підозрювані пояснили свій вчинок тим, що вони курили сигарети у метро та знімали на відео заради розваги, щоб викласти це у соціальні мережі.

Затриманими виявилися дівчина та хлопець віком 21 та 24 роки відповідно. Щодо них співробітники поліції склали адміністративні протоколи. Порушникам порядку загрожує штраф від 10 до 15 мінімумів доходів громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентин

16 листопада 2021, 13:23

Какие конченные, очень жалко что молодежь считает такие действия "крутыми". Полная деградация с этими соцсетями

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися