"Укрзалізниця" повідомила про запізнення поїздів Дніпро-Київ до 19 листопада: причина

Через проведення ремонтних робіт на залізниці поїзди Дніпро–Київ курсуватимуть із запізненням

Державна компанія "Укрзалізниця" повідомила про запізнення поїздів маршруту Дніпро-Київ до 19 листопада, йдеться про запізнення в обидві сторони. Причиною стало проведення ремонтних робіт на залізниці. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відомо, що ремонтні роботи стартували 15 листопада і триватимуть до 19 листопада. Триває реконструкція колії на ділянці між Миронівкою та станцією імені Тараса Шевченка, у зв'язку з цим можливі затримки поїздів на орієнтовний час від 5 хвилин до півтори години.

Запізнення поїздів очікується на станціях Миронівка, П'ятихатки, Тимкового, Бурти та Херсона.

Нагадаємо, що державна компанія "Укрзалізниця" запускає оновлений потяг сполученням Київ-Херсон з вагонами-трансформерами, які нещодавно пройшли капітальний ремонт. Загалом нових вагонів буде дев'ять. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби компанії.

Повідомляється, що оновлені вагони почнуть курсувати на маршруті з 12 листопада, вони підходять як для довгих, так і для коротких маршрутів. Оновлений рухомий потяг обладнаний кузовом вагона кондиціонерами, новими вікнами, ролетними системами. Також у купе встановлені USB-розетки біля кожного місця, а під столиками спеціальні полиці для зарядки телефонів. Окрім цього, вагони обладнані індивідуальними системами клімату контролю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://www.uz.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися