Понад 70% киян за вступ України до НАТО – опитування

З 4 по 9 листопада на території України було проведено опитування щодо того, як українці ставляться до вступу України до НАТО. Результати опитування наведено у цьому матеріалі.

Згідно з результатами опитування, за вступ України до НАТО проголосувало 73% киян та 65% мешканців центральної частини країни. Крім того, євроінтеграція була підтримана 49% південних та 41% східних українців. Представники західної України проголосували за на 76%, а на жителі півночі - на 45%.

Соціологічне опитування проводилося "Рейтингом" (соціальна група) і називалося він "Громадсько-політичні настрої населення".

Також "Рейтинг" уточнив, що в період з березня 2014 до листопада 2021 року кількість голосів "за" євроінтеграцію саме в цьому опитуванні була найбільшою і склала всього 58%.

Опитування проводилося серед громадян України, які досягли повноліття у кожній з областей України без урахування Криму та Донбасу, які перебувають у тимчасовій окупації.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що Київ за результатами опитування населення виявився 18 з 24 у рейтингу якості життя в містах України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися