Сотні будинків на Київщині залишаться без світла: адреса

Графік планових відключень електроенергії 17 листопада

У деяких районах Київської області 17 листопада відбудеться тимчасове вимкнення електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК "Київські регіональні електромережі".

Так, у середу, 17 листопада, відключення світла відбудеться у наступних районах області: Бородянський, Богуславський, Баришевський, Тетіївський, Сквирський, Рокитянський, а також інших.

За інформацією джерела, тимчасові незручності для мешканців районів відбудуться через проведення ремонтних робіт. Відключення світла буде виконано з 8-ї та в деяких районах з 9-ї години ранку.

Список адрес, за якими завтра, 17 листопада, пройде планове відключення електроенергії:

picture



picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Ознайомитись із повним списком адресою ви зможете на сайті ДТЕК Київські електромережі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що "Укрзалізниця" повідомила про запізнення поїздів Дніпро-Київ до 19 листопада. Через проведення ремонтних робіт на залізниці поїзди Дніпро-Київ курсуватимуть із запізненням. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві очікуються масові відключення води до 24 листопада. Зазначається, що відключення води торкнуться різних районів на обох берегах столиці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися