Подорожчання тарифів на тепло у Києві: у КМДА дали коментар

Заступник голови КМДА прокоментував можливе подорожчання тарифів на гарячу воду

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв прокоментував можливе подорожчання тарифів на гарячу воду у майбутньому опалювальному сезоні. Про це він повідомив в інтерв'ю "Укрінформу".

За його словами, тариф на гарячу воду складається з вартості тепла для її приготування та вартості холодної води. Чиновник запевнив, що цього опалювального сезону ціни на гарячу воду для населення не зростатимуть у ціні. Також заступник Кличка сказав, що для бюджетних організацій тарифи на тепло цього сезону зросли до 2732 гривень за Гкал.

Нагадаємо, що столична влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогоднішній день згідно з документом тарифи на опалення в Києві складаються 1654,41 гривень за 1 Гкал з ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні складе 97,89 гривень за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривень за кубометр з ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися