У Києві збудують ТРЦ на території ринку

ТРЦ планують зробити триповерховим

На місці найбільшого книжкового ринку "Петрівка" у Києві збудують торгово-розважальний центр. Про це повідомляє сайт із заміської нерухомості в Україні Zagorodna, посилаючись на НВ Бізнес.

За інформацією джерела, новий ТРЦ планують зробити триповерховим, площею 350 тисяч кв.м, орендою — приблизно 150 тисяч кв.м. Поруч із ТРЦ відкриють багаторівневий паркінг. Проєктування займається шведська компанія Stadsis AB. Загалом проєктування може зайняти до пів року.

Повідомляється, книжковий ринок переїде за підсумками до ТРЦ. Там будуть продавати не лише різні книги, а й ліцензовані фільми та музику. Також у торговельно-розважальному центрі буде відкрито супермаркет Building Mall.

Сума інвестицій у цей проєкт не озвучується. Однак за розрахунками керівників двох девелоперських компаній, може йтися про $300 млн.

Нагадаємо, раніше сайт "Київ. Коментарі" поінформував про те, що Кличко відкрив у Києві найбільший в Україні інноваційний ТРЦ. Інвестиції в торгово-розважальний центр Respublika Park становили понад 300 мільйонів доларів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київрада ухвалила рішення про виділення землі під будівництво ТРЦ біля метро "Лісова". Станом на сьогодні, громада Деснянського району виступає проти будівництва ТРЦ у цьому місці через погіршення ситуації із пробками у майбутньому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Читайте также