Станцію метро "Вокзальна" можуть закривати на вхід: знаємо чому

Ремонт ескалатора може доставити незручності пасажирам метрополітену

Планові і термінові ремонти об'єктів інфраструктури столиці тривають. Так, раніше ми попереджали читачів про ремонтні роботи на ділянці дороги Либідської площі. Нині ж в Києві з 6 по 26 серпня на станції метро "Вокзальна" проведуть позаплановий ремонт одного з трьох ескалаторів. Це може спричинити певні обмеження в роботі столичної підземки. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"У пікові години можливі обмеження (закриття) станції на вхід. Такий механізм дозволить вивезти пасажирів, які прибули на станцію, і уникнути скупчення людей на платформі з міркувань безпеки", - йдеться в повідомленні.

Співробітники метрополітену вибачилися за тимчасові незручності і закликали пасажирів уважно дотримуватись правил поведінки на ескалаторах щоб уникнути травм і зламу в роботі обладнання.

Відзначимо, всього в метро пасажирів обслуговують 122 ескалатори. Планові капітальні ремонти проводяться орієнтовно раз в 6-8 років після пробігу в 150 тис. км. Що послужило причиною позапланових робіт на "Вокзальній" в пресслужбі метрополітену не уточнили.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше біля станції метро "Мінська" були виявлені два вибухові пристрої.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися