Камери відеоспостереження у Чорнобилі зняли рідкісних тварин (ВІДЕО)

На одному із записів помітили червонокнижну тварину

Зона відчуження на сьогодні є домівкою для багатьох представників фауни. Підтвердженням цьому є відео з камери відеоспостереження, на якому "засвітилися" деякі тварини. Про це повідомляється на сторінці "Центр організаційно-технічного та інформаційного забезпечення УЗВ" у Facebook.

Відео було знято на кількох ділянок доріг у Чорнобильській зоні у період із вересня по листопад поточного року. За цей час до об'єктива камери потрапила червонокнижна рись Євразійська. На сьогодні у Чорнобильському заповіднику налічується приблизно 15 особин.

Також був зображений вовк, що перебігає дорогу. Як повідомляє джерело, станом на 2020 рік у Чорнобилі проживало приблизно 100-120 особин. Вовки тут активні не лише зранку, а й протягом усього дня. Людей вони цураються та уникають.

Ще одні чотирилапі, що потрапили у відео, — олені Благородні. Варто зазначити, що деякі особини важать близько 300 кілограмів і досягають завдовжки більш як два метри.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у зоопарку під Києвом тварин врятували від холодної смерті. Проблеми з обігрівом помешкань тварин зоологічного парку могли привести до плачевних наслідків. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві зоозахисники врятували з квартири вмираючих тварин. Як виявилося, вихованці вже тривалий час перебували без їжі, води та вигулу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися