Усі ліцеї Миронівки оснащені 3D-принтерами.

3D-принтери в ліцеях: як школярів Миронівки знайомлять із новітніми технологіями.

Нещодавно у Хроніках Обухова з'явилася інформація про те, що у кожному ліцеї Миронівки є 3D-принтери. Так сталося завдяки тому, що на початку 2021 року було оголошено початок конкурсу проектів, які отримають фінансування з місцевого бюджету. Завдяки активності товариства у поданні заявок на участь та голосуванні за найбільш вдалі ідеї, ліцеям Миронівки виділили 100 00 гривень для того, щоб реалізувати свій проект.

Ініціатором цього проекту стала вчителька, яка викладає у Миронівському академічному ліцеї №3 – Шпіль Ірина Володимирівна. За її словами, ця ідея має на меті допомогти учням міста у розумінні принципу та важливості використання сучасних технічних пристроїв у творчості та виробництві. Також за задумом Ірини Шпіль цей проект допоможе дітям розвинути в собі конкурентоспроможність та здобути практичні навички 3D-друку, що, безумовно, є дуже важливим аспектом у сучасному світі.

Завдяки 3D-принтерам учням стало набагато простіше опановувати різні шкільні дисципліни.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що ще в одній київській школі стандартну систему харчування в їдальні замінили на "шведський стіл".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися