Їхав на червоний: відомий художник Поярков влаштував ДТП у Києві (Відео)

Відомий шоумен та художник Сергій Поярков влаштував ДТП на вулиці Кирилівській

У Подільському районі української столиці на вулиці Кирилівській відомий художник, шоумен та блогер Сергій Поярков влаштував ДТП, будучи за кермом позашляховика Toyota Sequoia. Про це стало відомо із сюжету каналу "Магнолія ТБ" на місці подій.

Відомо, що позашляховик Пояркова зіштовхнувся із легковим автомобілем Skoda. За словами очевидців, Поярков порушив ПДР, повертаючи із середньої смуги на червоне світло. Внаслідок аварії він отримав незначну травму голови, а от водія Skoda було доставлено до лікарні з численними травмами.

Сам Поярков заявив, що правил дорожнього руху він не порушував і заявив, що повертав на зелене світло. Також у нього не було виявлено ознак алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що у Києві 4 жовтня ведуча телеканалу "Наш", який належить екс-нардепу від "Партії регіонів" та "Опоблоку" Євгену Мураєву, потрапила у ДТП. Йдеться про Анастасію Гусарєву. За її словами, вона їхала на зелений сигнал світлофора, коли до неї врізався водій автомобіля Toyota. Гасарєва зазначила, що винуватець хотів втекти з місця ДТП, проте його заблокував таксист. На місце події прибули дві машини поліції.

Водій не мав при собі документів та відмовлявся називати своє ім'я, вона також зазначила, що коли чоловік знімав маску, від нього виходив явний запах алкоголю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися