"Неповага до країни": блогерка з Київської області заспівала гімн Росії (Відео)

Блогерка з Київської області заспівала гімн Росії під час прямого ефіру у Instagram

Молода блогерка з Київської області під час прямого ефіру у своєму Instagram заспівала ним Росії та пізніше вибачилася за свій вчинок через надходження погроз на свою адресу. Про це повідомили на Telegram-каналі "Великий Київ".

Після того, як відео було опубліковано, дівчина заявила, що її номер телефону розмістили в деяких пабликах в інтернеті, після чого вона почала отримувати погрози на свою адресу та анонімні дзвінки. В результаті блогерка вибачилася, проте уточнила, що не вважає гімн Росії чимось поганим, адже "воює влада, а не люди". Вона зазначила, що сотні людей надходять ще гірше і назвала це неповагою до країни.

Нагадаємо, що нещодавно у столиці таксист служби Bolt напав на відому блогерку та колишню модель Ганну Мінюкову, яка прославилася своїми фотографіями у стилі ню на відомих об'єктах української інфраструктури. Про це сама Мінюкова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона сіла в таксі і була зайнята відеоконференцією, проте таксист був незадоволений її позою та скасував замовлення. Коли дівчина вийшла з таксі, водій наздогнав її та вдарив по голові. Вона вже написала заяву до поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Серый

18 листопада 2021, 21:04

Просто девочка созрела стать участницей клуба любителей журнала "мурзилка". Можно ехать в "родную гавань" вступать в комсомол. Зачем мучаться жизнью в Украине? Не могу понять таких "мучеников совести". Собрал чемоданчик ,сел в вагончик и ты уже стране райских кущей. Почему такие бедолаги занимаются садомазохизмом, изнывая от "ужосов режима". Нет же, ноют и воют , насилую свои организмы. Скатертью дорога ,никто же не держит!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися