У Києві запускають безкоштовне таксі: хто зможе скористатися (Фото)

У столиці запускають соціальне таксі для ветеранів бойових дій на Донбасі

У столиці запускають безкоштовне соціальне таксі для ветеранів АТО та ООС, щоб скористатися ним необхідно ставити відповідну заявку, працювати таксі буде не лише у Києві, а й в області. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Руху ветеранів Києва".

Новий транспорт доставлятиме людей з інвалідністю до лікарень, реабілітаційних центрів або спортивних майданчиків. Ініціаторами такої послуги виступили учасники війни на Донбасі, які відчули на собі проблеми із пересуванням на візку у транспорті. Для цих потреб вони купили спеціальний автомобіль, на якому зручно добиратиметься до будь-якої точки міста чи області.

Для того, щоб скористатися таксі, потрібно залишити заявку на сторінці "Руху ветеранів Києва" у Facebook.

Нагадаємо, що в Ірпені планують на базі недобудованого спортивного об'єкту відкрити центр для реабілітації ветеранів бойових дій на Донбасі. Про це на своїй сторінці у   Facebook   повідомив народний депутат України Василь Вірастюк, Про створення такого центру йшлося під час зустрічі з адміністрацією Державного податкового університету , мером Ірпеня та представниками місцевої громади. Недобудований спортивний центр планується використовувати для реабілітації ветеранів АТО/ООС за допомогою фізкультури та спорту.

Народний депутат висловив упевненість, що в Україні можна створити нову галузь спортивної реабілітації ветеранів. Подробиці проекту створення центру для ветеранів бойових дій на Донбасі наразі невідомі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися