У Києві Оболонський район залишиться без води до 24 листопада: список адрес

У столиці масово відключать воду в Оболонському районі до 24 листопада через планові роботи

В Оболонському районі української столиці на кілька днів планують масові відключення водопостачання до 24 листопада через проведення планових ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі підприємства "Київводоканал".

Відомо, що 22 листопада воду відключать на вулиці Озерна, 18А, 20, 22, 24, 26, Оболонському проспекті, 49, вулиці Кудряшова, 5, 5А, 3, 7, 12/14, 14А та вулиці Озерна, 26, 28 30/5. 23 листопада води не буде на вулиці Героїв Дніпра, 35 та Харківському шосе, 201/203. 24 листопада відключення варто чекати на вулиці Озерна, 24, 26 та Оболонському проспекті, 49.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про те, якими будуть тарифи на опалення та гарячу воду у Києві цього опалювального сезону. За словами Кличка, цього сезону тепла жителі Києва не отримають платежів за завищеними тарифами, а ціни залишаться на рівні минулого року. Він зазначив, що столична влада зробила все можливе для того, щоби не допустити подорожчання.

Мер Києва заявив, що місто заздалегідь закупило необхідну кількість газу, а також підписало меморандум із компанією "Нафтогаз". На сьогодні, згідно з документом, тарифи на опалення у Києві перебувають 1654,41 гривні за 1 Гкал із ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду цього опалювального сезону складе 97,89 гривні за один кубометр із ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривні за кубометр із ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися